Program

Program:*

podložno promjenama, uskoro više informacija....

Ljetna porezna akademija je program namijenjen studentima i organiziran je kao izvannastavna aktivnost. Zadnje tri godine Sveučilište u Zagrebu dodjeljivalo je 2 ECTS boda za izvannastavnu aktivnost. Za više informacija vidjeti web stranice Sveučilišta u Zagrebu i Pravilnik o dodjeli ECTS bodova za izvannastavne aktivnosti.

Program se izvodi u 30 školskih sati, kroz pet radnih dana (5.-9.7.), svaki dan po 6 školskih sati nastave i to u blokovima po 2 školska sata (9:00-10:30, 11:00-12:30 i 14:00-15:30). Nastava će se održavati u zgradi EFZG uz pridržavanje svih epidemioloških mjera. U slučaju promijenjenih okolnosti uslijed COVID - 19 pandemije koje se odnose, primjerice, na nemogućnosti okupljanja većeg broja ljudi na istom mjestu tada će se nastava izvesti putem on-line platforme (On-line nastava). O tome će svi polaznici biti na vrijeme obaviješteni. Ukoliko će epidemiološka situacija dozvoliti kontaktnu nastavu, studentima su tijekom prve pauze (10:30-11) osigurani topli i hladni napici (kava, čaj, voda) i lagani obrok (peciva i sl.).

Nastava se održava na engleskom i hrvatskom jeziku. Moguće je da dio stranih predavača održi online predavanje ukoliko neće biti u mogućnosti doći zbog COVID-19 situacije. Predavanja će se održavati uz pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera (broj ljudi, razmak, dezinfekcijska sredstva itd.). Studentima su dva tjedna prije početka nastave dostavljeni nastavni materijali iz kojih su se pripremili za nastavu.

Summer Tax Academy 2021 - Agenda

Summer Tax Academy_agenda_2021.pdf