Prijava

Predavanja

Ljetna porezna akademija je program namijenjen studentima i organiziran je kao izvannastavna aktivnost. Zadnjih sedam godina Sveučilište u Zagrebu dodjeljivalo je 3,5 ECTS boda za izvannastavnu aktivnost.  Za više informacija vidjeti web stranice Sveučilišta u Zagrebu i Pravilnik o dodjeli ECTS bodova za izvannastavne aktivnosti. 

Program se izvodi u 30 školskih sati, kroz pet radnih dana (1. - 5. srpnja 2024.), svaki dan po 6 školskih sati nastave i to u blokovima po 2 školska sata (9:00-10:30, 11:00-12:30 i 14:00-15:30).  Nastava će se održavati u zgradi EFZG u dv. 32. Tijekom prve pauze (10:30-11) studentima su osigurani topli i hladni napici (kava, čaj, voda) i lagani obrok (peciva i sl.).  

Nastava se održava na engleskom i hrvatskom jeziku. Studentima će biti dostupni nastavni materijali.

Kako se prijaviti?

Za prijavu je potrebno: 

Tko se može prijaviti?

Prijaviti se mogu svi studenti Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, ali i drugih fakulteta u Hrvatskoj i inozemstvu. Edukacija je primarno namijenjena studentima završnih godina ekonomije i prava s preferencijama prema porezima (smjerovi financije, računovodstvo i revizija, APP i sl.), ali i studenti drugih fakulteta su dobrodošli. Edukacija je BESPLATNA za sve studente. 

Selekcijski postupak:

Zbog ograničenog broja mjesta nakon završenih prijava izvršiti će se selekcijski postupak. Rezultati, odnosno popis primljenih studenata biti će objavljen do 21.06.2024.  godine. 

Prije popunjavanja obrasca:

Summer Tax Academy je program koji se organizira u suradnji s Ernst & Young Savjetovanjem d.o.o., jednom od vodećih svjetskih konzultantsko-revizorskih tvrtki. Preporuka za studente je da prije prijave na linku ispod prouče usluge kojima se EY bavi.