Prijava

Predavanja

Ljetna porezna akademija je program namijenjen studentima i organiziran je kao izvannastavna aktivnost. Zadnjih šest godina Sveučilište u Zagrebu dodjeljivalo je 2, odnosno 3,5 ECTS boda za izvannastavnu aktivnost.  Za više informacija vidjeti web stranice Sveučilišta u Zagrebu i Pravilnik o dodjeli ECTS bodova za izvannastavne aktivnosti. 

Program se izvodi u 30 školskih sati, kroz pet radnih dana (3. - 7. srpnja 2023.), svaki dan po 6 školskih sati nastave i to u blokovima po 2 školska sata (9:00-10:30, 11:00-12:30 i 14:00-15:30).  Nastava će se održavati u zgradi EFZG u dv. 7. Tijekom prve pauze (10:30-11) studentima su osigurani topli i hladni napici (kava, čaj, voda) i lagani obrok (peciva i sl.).  

Nastava se održava na engleskom i hrvatskom jeziku. Studentima će biti dostupni nastavni materijali.

Kako se prijaviti?

Za prijavu je obavezno potrebno: 

Tko se može prijaviti?

Prijaviti se mogu svi studenti Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, ali i drugih fakulteta u Hrvatskoj i inozemstvu. Edukacija je primarno namijenjena studentima ekonomije i prava završnih godina studija s preferencijama prema porezima (smjerovi financije, računovodstvo i revizija, APP i sl.), ali i studenti drugih fakulteta su dobrodošli. Edukacija je BESPLATNA za sve studente. 

Online psihologijsko testiranje:

Nakon izvršene prijave (ispunjavanja online obrasca u nastavku) na vašu e-mail adresu ćete dobiti poziv (link) za online psihologijsko testiranje. Testiranje je potrebno izvršiti zaključno s 18.06.2023. kako bi prijava bila kompletna. U slučaju većeg broja prijava, nakon testiranja vrši se selekcijski postupak.

Selekcijski postupak:

Zbog ograničenog broja mjesta nakon završenih prijava i online testiranja izvršiti će se selekcijski postupak. Rezultati, odnosno popis primljenih studenata biti će objavljen do 21.06.2023.  

Prije popunjavanja obrasca:

Summer Tax Academy je program koji se organizira u suradnji s Ernst & Young Savjetovanjem d.o.o., jednom od vodećih svjetskih konzultantsko-revizorskih tvrtki. Preporuka za studente je da prije prijave na linku ispod prouče usluge kojima se EY bavi.