Prijava

Kako se prijaviti?

Za prijavu je obavezno potrebno:

  1. popuniti online obrazac u nastavku najkasnije do petka 12.06.2020. i
  2. izvršiti online psihologijsko testiranje između 15.-19.06.2020.

Tko se može prijaviti?

Prijaviti se mogu svi studenti Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, ali i drugih fakulteta u Hrvatskoj i inozemstvu. Edukacija je primarno namijenjena studentima ekonomije i prava završnih godina studija s preferencijama prema porezima (smjerovi financije, računovodstvo i revizija, APP i sl.), ali i studenti drugih fakulteta su dobrodošli. Edukacija je BESPLATNA za sve studente.

Online psihologijsko testiranje:

Nakon izvršene prijave (ispunjavanja online obrasca u nastavku) na vašu e-mail adresu ćete dobiti poziv (link) za online psihologijsko testiranje. Nakon testiranja vrši se selekcijski postupak.

Selekcijski postupak:

Zbog ograničenog broja mjesta nakon završenih prijava i online testiranja izvršiti će se selekcijski postupak. Rezultati, odnosno popis primljenih studenata biti će objavljen do 22.06.2020.

Prije popunjavanja obrasca:

Summer Tax Academy je program koji se organizira u suradnji s Ernst & Young Savjetovanjem d.o.o., jednom od vodećih svjetskih konzultantsko-revizorskih tvrtki. Preporuka za studente je da prije prijave na linku ispod prouče usluge kojima se EY bavi.

Prijave su završile. Hvala!