Prijava

Predavanja

Ljetna porezna akademija je program namijenjen studentima i organiziran je kao izvannastavna aktivnost. Zadnje tri godine Sveučilište u Zagrebu dodjeljivalo je 2 ECTS boda za izvannastavnu aktivnost. Za više informacija vidjeti web stranice Sveučilišta u Zagrebu i Pravilnik o dodjeli ECTS bodova za izvannastavne aktivnosti.

Program se izvodi u 30 školskih sati, kroz pet radnih dana (5.-9.7.), svaki dan po 6 školskih sati nastave i to u blokovima po 2 školska sata (9:00-10:30, 11:00-12:30 i 14:00-15:30). Nastava će se održavati u zgradi EFZG uz pridržavanje svih epidemioloških mjera. U slučaju promijenjenih okolnosti uslijed COVID - 19 pandemije koje se odnose, primjerice, na nemogućnosti okupljanja većeg broja ljudi na istom mjestu tada će se nastava izvesti putem on-line platforme (On-line nastava). O tome će svi polaznici biti na vrijeme obaviješteni. Ukoliko će epidemiološka situacija dozvoliti kontaktnu nastavu, studentima su tijekom prve pauze (10:30-11) osigurani topli i hladni napici (kava, čaj, voda) i lagani obrok (peciva i sl.).

Nastava se održava na engleskom i hrvatskom jeziku. Moguće je da dio stranih predavača održi online predavanje ukoliko neće biti u mogućnosti doći zbog COVID-19 situacije. Predavanja će se održavati uz pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera (broj ljudi, razmak, dezinfekcijska sredstva itd.). Studentima su dva tjedna prije početka nastave dostavljeni nastavni materijali iz kojih su se pripremili za nastavu.

Kako se prijaviti?

Za prijavu je obavezno potrebno:

  1. popuniti online obrazac u nastavku najkasnije do petka 11.06.2021. i

  2. izvršiti online psihologijsko testiranje između 14-18.06.2021.

Tko se može prijaviti?

Prijaviti se mogu svi studenti Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, ali i drugih fakulteta u Hrvatskoj i inozemstvu. Edukacija je primarno namijenjena studentima ekonomije i prava završnih godina studija s preferencijama prema porezima (smjerovi financije, računovodstvo i revizija, APP i sl.), ali i studenti drugih fakulteta su dobrodošli. Edukacija je BESPLATNA za sve studente.

Online psihologijsko testiranje:

Nakon izvršene prijave (ispunjavanja online obrasca u nastavku) na vašu e-mail adresu ćete dobiti poziv (link) za online psihologijsko testiranje. Nakon testiranja vrši se selekcijski postupak.

Selekcijski postupak:

Zbog ograničenog broja mjesta nakon završenih prijava i online testiranja izvršiti će se selekcijski postupak. Rezultati, odnosno popis primljenih studenata biti će objavljen do 21.06.2021.

Prije popunjavanja obrasca:

Summer Tax Academy je program koji se organizira u suradnji s Ernst & Young Savjetovanjem d.o.o., jednom od vodećih svjetskih konzultantsko-revizorskih tvrtki. Preporuka za studente je da prije prijave na linku ispod prouče usluge kojima se EY bavi.

Prijave su završene! Hvala!